четвер, 16 вересня 2021 р.

Для справжніх господинь: віртуальний огляд періодичних видань

До уваги господинь, які люблять готувати щось нове і корисне. Пропоную цікаві рецепти різних страв, які можна приготувати з овочів, що є в цю осінню пору.































Пам’ятаєте, як у фільмі «Дівчата» кумедна Тося з запалом перераховує страви з картоплі? Ось і вирішила до Тосиного переліку додати ще один:

Бандурка, А. Хитра картопля [Текст] [Рецепт картоплі з баклажанами] / А. Бандурка // Порадниця. – 2021. – 9 вересня (№ 36). – С. 15

Що ж приготувати із ароматних овочів на початку осені, коли хочеться поласувати чимось смачненьким? Ну звичайно овочеві страви

Овощи в духовке: Баклажаны с мясом; Рулеты в соусе; Гратен с цукини; Башенки с брынзой [Текст] // Добрые советы. – 2021. - № 9. – С. 38

Галлей, Р. Кабачки з помідорами: ідеальний тандем: Закуска з грибами; Фарширований кабачок; Запіканка [Текст] // Життя і жінка. – 2021. - № 7. – С. 26

Легко и вкусно: Овощной гратен; Фаршированныйе баклажаны; Крем-суп в печеной тыкве [Текст] // Единственная. – 2021. - № 8-9. – С. 70

А заготовки різних овочів на зиму зараз найактуальніші, бо кожна господиня хоче забезпечити смачне і вітамінне харчування для сім’ї на холодну пору року.

Перцеві заготовки : Перець з медом і яблуками; Фаршировані баклажани капустою; Лечо; Аджика [Текст] // Добрий господар. – 2021. – (вересень). - № 17. – С.12

Лето в банке: Вяленые помидоры; Сливовое варенье «Солнечное»; Салат из стручковой фасоли с кабачками и патисонами; Тыквенный нектар; Повидло в мультварке «Вкусный дуэт» [Текст] // 1000 мелочей. - № 15. – С.18

Лето в банке: Огурцы, маринованные горчицей; Салат из капусты и огурцов «Летний»; Салат «Ассорти»; Кабачки по грузинки; Квашенные голубцы с морковью [Текст] // 1000 мелочей. - № 16. – С.20

Тесленко, Л. Що ви там накрутили: рецепти заготовок на зиму: Солоні огірки; Кетчуп; Овочеве асорті [Текст] // Україна молода. – 2021. – 3-4 серпня (№ 78-79). – С. 13

А для господинь, які люблять експериментувати раджу приготувати оригінальну закуску та здивувати своїх близьких:

Популярний перекус: Оселедцева паста [Текст] // Зоря. – 2021. – 25 серпня (№ 34). – С. 14

Болгарський перець, запечений по-італійськи [Текст] // Зоря. – 2021. – 4 серпня (№ 31). – С. 14
Ніна Недзієльська, провідний бібліограф МЦБС
Ілюстрації з сайту pixabay

Немає коментарів:

Дописати коментар